Bewust Veilig-dag 2022

Bewust Veilig-dag 2022

17-03-2022

Woensdag 30 maart wordt voor de 6e keer de Bewust Veilig-dag georganiseerd. ULC doet ook mee. Want bewust veilig werken, daar blijven we op hameren.

 

Iedereen moet aan het einde van de dag weer gezond naar huis! Natuurlijk is veilig én gezond werken het hele jaar van belang en daarom een vast onderwerp voor ons. Elk ongeluk is er één te veel, dat weten we allemaal. Maar onveilige gewoontes sluipen er maar al te snel in. Vooral als je even snel iets wilt doen en de veilige optie net wat meer tijd of gedoe kost. Daarom is het belangrijk om bewust stil te staan bij veilig en gezond werken. En om daarop te blijven hameren. Daar worden we allemaal beter van. Deze dag wordt jaarlijks georganiseerd door brancheorganisaties Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland.

 

Bij ULC besteden we hier aandacht aan door extra communicatie én een leuke verrassing op de dag zelf. Ook komt er een editie van de Bewust Veilig-krant vol met weetjes en quizjes over de verschillende aspecten van veiligheid. Daarnaast zijn er verschillende online games.