ULC

Maatschappelijk vastgoed

Maatschappelijk vastgoed

Maatschappelijk vastgoed, zoals overheidsgebouwen, scholen en musea, speelt een belangrijke rol in onze samenleving en is van grote maatschappelijke waarde.

 

We hebben ons ruimschoots bewezen als betrouwbare partner voor het ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van alle technische installaties in gebouwen met een maatschappelijke functie. Vooral in de cure- en caresector, waarin we op installatietechnisch gebied Nederlands grootste speler zijn.

Totaaloplossingen

 

Veiligheid en beveiliging zijn van vitaal belang in openbare gebouwen. Of het nu gaat om een school waar dagelijks honderden leerlingen in en uit lopen, of een museum met jaarlijks meer dan twee miljoen bezoekers. Wij bieden naast installaties voor elektriciteit, verlichting en klimaatbeheersing ook een totaalpakket aan technische oplossingen op het gebied van brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en toegangscontrole.

Multidisciplinaire benadering

 

Door onze ervaring in de zorgsector zit ontzorgen ons in het bloed. Vanuit onze multidisciplinaire aanpak, waarin verschillende disciplines in elke fase nauw samenwerken, kijken wij naar alle aspecten van gebouwinstallaties. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en het bedenken van innovatieve oplossingen, is het mogelijk om gebouwen zo energiezuinig en duurzaam mogelijk te maken, zonder in te boeten aan het comfort van bezoekers, gasten en medewerkers.

Van ontwerp tot en met onderhoud

 

Wij begrijpen dat elk gebouw en iedere opdrachtgever uniek is, met specifieke behoeften en wensen. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen, volledig afgestemd op de situatie. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie: wij denken mee en zorgen voor een oplossing die aan alle eisen voldoet én blijft voldoen, door naast het ontwerp en de bouw ook het complete technisch beheer en onderhoud van gebouwinstallaties te verzorgen.