ULC

Zakelijk en commercieel vastgoed

Zakelijk en commercieel vastgoed

In kantoren, winkels, hotels en ander zakelijk en commercieel vastgoed, waar wordt gewerkt en gerecreëerd, staan het comfort en de gezondheid en veiligheid van gebruikers voorop.

 

Wij kennen de unieke uitdagingen waar eigenaren en beheerders van zakelijk en commercieel vastgoed voor staan. Met onze hoogwaardige installaties creëren we een comfortabele, gezonde en veilige omgeving voor de eindgebruiker, terwijl we tegelijkertijd het energieverbruik verminderen en zo het gebouw verduurzamen. Daarbij focussen we ons op het minimaliseren van de totale kosten tijdens de hele levensduur van installaties.

Multidisciplinaire aanpak

 

Wat ons onderscheidt, is onze allesomvattende aanpak. Wij beheersen alle technische disciplines en kunnen in alle fases van nieuwbouw of renovatie helpen – van ontwerp en realisatie tot en met beheer en onderhoud. Of het nu gaat om elektriciteit en verlichting, klimaatbeheersing of een compleet brandbeveiligingssysteem.

Oplossingen op maat

 

Bij utiliteitsbouw ligt de nadruk op functionaliteit, efficiëntie en het voldoen aan specifieke eisen van de gebruikers. We werken samen met opdrachtgevers om hun specifieke eisen en wensen in kaart te brengen en leveren maatwerkoplossingen die aan hun verwachtingen voldoen. Daarnaast werken we ook nauw samen met andere bouwpartners, om ervoor te zorgen dat deze vaak complexe projecten op tijd en binnen het budget worden opgeleverd.

 

Techniek moet natuurlijk altijd werken. Door het technisch beheer en onderhoud voor onze rekening te nemen, zorgen we ervoor dat installaties op alle gebieden optimaal blijven presteren en eventuele storingen snel en goed worden verholpen, met een minimale downtime.

Energie en kosten besparen

 

Technische installaties leveren een belangrijke bijdrage aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van een gebouw. Door het gebruik van geavanceerde technologieën helpen we opdrachtgevers bij het verlagen van hun CO2-uitstoot en het bereiken van hun duurzaamheidsambities, terwijl we hen tegelijkertijd kosten helpen te besparen.