ULC

Laboratoria

Laboratoria

Of er nu wetenschappelijk of klinisch-chemisch onderzoek wordt uitgevoerd: wij zijn vertrouwd met de strenge eisen die de wet- en regelgeving en opdrachtgevers stellen aan kritieke omgevingen zoals ziekenhuislaboratoria.

 

Luchtkwaliteit is in laboratoria van vitaal belang. Luchtbehandeling en speciale filtersystemen spelen dan ook een cruciale rol in het minimaliseren van luchtvervuiling en het controleren en beperken van besmettingsrisico’s die de betrouwbaarheid van onderzoeksresultaten kunnen beïnvloeden. Het ontwerp en de werking van deze systemen vormt ook een belangrijke factor in het garanderen van een veilige en gezonde (werk)omgeving.

Gespecialiseerd in (ziekenhuis)laboratoria

 

Gereguleerde omgevingen, waarin kwaliteit en veiligheid met stip op één staan, vragen om een specialistisch installatiepartner. Een installateur met ruime ervaring in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van de technische installaties in deze gecontroleerde ruimten. Die de criteria voor luchtkwaliteit kent, weet welke inrichtingseisen voor deze ruimten gelden en deze vertaalt naar technische oplossingen die de temperatuur, luchtvochtigheid, luchtstromen en luchtdruk hier reguleren.

 

Vanuit onze multidisciplinaire expertise en integrale aanpak staan we opdrachtgevers bij in de complete levenscyclus van technische installaties. In zowel kleinschalige als grootschalige renovatie- en nieuwbouwprojecten.