Oplevering Tergooi MC Hilversum bouwdeel F

14-10-2024

Op donderdag 10 oktober is het project Tergooi MC bouwdeel F opgeleverd. Met deze formele oplevering hebben we in bouwteam de campus-vernieuwing van Tergooi MC, locatie Hilversum afgerond.

 

Het gebouw huisvest onder andere laboratoria, (Centraal Bacteriologisch en Serologisch Laboratiorium, Klinisch Chemisch en Hematologisch Laboratorium), klinische farmacie, het servicecentrum met daarin ICT, Bouw, Huisvesting & Vastgoed, KFMT en Facilitair Bedrijf, piketkamers, opleidingsfaciliteiten en kantoren voor verschillende staffuncties. Ook is er een volledig nieuwe aanbouw met daarin het mortuarium, de keuken, de goederenontvangst en het magazijn gerealiseerd. Het terrein voor deze aanbouw is getransformeerd in een logistiek hof (voor aan- en afvoer van goederen). Na de inrichting volgt begin 2025 de inhuizing.

 

ULC Installatietechniek heeft in het voortraject deelgenomen aan  het bouwteam om zo tot een goed Definitief Ontwerp (DO) te komen. Samen met Dura Vermeer/ Trebbe hebben we het werk in onderaanneming gerealiseerd.

Het werk is conform de contractplanning en binnen het gestelde budget opgeleverd. In het verslag van de laatste bouwvergadering is door de bouwdirectie aangegeven:

 ‘Partijen danken elkaar voor inzet en zeer prettige samenwerking. We kunnen als het gaat om de samenwerking spreken van een voorbeeld project. Groot compliment voor allen!’

Dank aan alle medewerkers in de voorbereiding en uitvoering!

 

Op foto v.l.n.r.: Geert Van Der Pas namens ABT (bouwdirectie), Wolter Odding en Sandra Acket namens Tergooi MC en Adri van Veggel namens Dura Vermeer Bouw Hengelo / Trebbe en tekenen het proces verbaal van oplevering. 

 

In 2022 realiseerde ULC Installatietechniek in samenwerking met BAM Bouw en Techniek alle gebouw gebonden E- en W-installaties van het nieuwe ziekenhuis met alle acute, intensieve en klinische zorg. Het ziekenhuis wordt gekarakteriseerd door een sterke focus op duurzaamheid. Lees hier meer over het project.