100-jarig jubileum

ULC bestaat 100 jaar

22-06-2023

Afgelopen zaterdag vierden we ons 100-jarig jubileumfeest in het Werkspoorkathedraal in Utrecht. Wat een fantastische mijlpaal voor ULC en haar medewerkers!

 

De werkspoorkathedraal is niet zomaar een gekozen locatie. Hier ligt namelijk een stukje historie van ULC. De heer A.J. Oostveen (oprichter en opa van de huidige eigenaar Toon Oostveen) werkte vroeger bij de Nederlandse Spoorwegen. Toen hij daar weg ging besloot hij in 1923 voor zich zelf te beginnen en zo begon de start van ULC.

 

Nu, 100 jaar later, hebben we deze mijlpaal uitbundig gevierd. Het thema Utrecht zag je overal in terug. Met een 18 meter hoge Domtoren, gemaakt van ballonnen door ballonkunstenaar Guido Verhoef, kwam je de Utrechtse zaal binnen. Over de hele avond waren er optredens van o.a. Tineke Schouten en een muzikale band. Voor wie durfde was er een jeu de boules baan, een ballenbak, een karaokebar of kon je een karikatuur laten maken. Een aantal gelukkigen hebben zelfs nog een reischeque gewonnen. Iedereen genoot van lekker eten, drankjes en van elkaar weer even te zien en bij te praten. Én als kers op de taart kwam het DJ-duo Lucas & Steve het laatste uur een show weggeven waarbij iedereen uit zijn dak ging!

 

Kortom een feest wat ULC nog lang zal bij blijven.