ULC Installatietechniek in vakblad FMT Gezondheidszorg

ULC Installatietechniek in vakblad FMT Gezondheidszorg

23-05-2024

Knap staaltje installatietechniek

Het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda bouwt momenteel een nieuwe state-of-the-art OK  tussen de bestaande bouw in het hart van het ziekenhuis. Dankzij een grondige voorbereiding en een goed op elkaar ingespeeld bouwteam verloopt het bouwproces voorspoedig en is inmiddels de afwerking begonnen. ULC Installatietechniek verzorgt alle elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

 

In FMT Gezondheidszorg vertellen Aad Wepster, senior projectleider en Kees Buijs, lead engineer en werktuigbouwkundig specialist over de werkzaamheden en uitdagingen binnen dit project.

 

Josbert Kamerbeek, projectleider bij het GHZ: “Vanaf de eerste dag stond er een op elkaar ingespeeld team, daar hebben we echt de vruchten van geplukt. Het is van begin tot eind een harmonieus project geweest.”

Voor de hybride OK installeerden wij het Opragon-systeem. “Daardoor is de hele OK schoon, wat van belang is omdat ook het röntgenapparaat in de luchtstroom komt” aldus Kees Buijs, projectleider bij ULC Installatietechniek.

In dit project werken wij opnieuw nauw samen met aannemer J.P. van Eesteren. “Dankzij onze jarenlange samenwerking hadden we aan een half woord genoeg om samen zo’n prestatie neer te zetten.” Vertelt Aad Wepster, senior projectleider bij ULC Installatietechniek.

 

De komende maanden staan in het teken van de inbedrijfstelling van de installaties. Hiermee laten we weer een knap staaltje installatietechniek zien!

Lees het volledige artikel  FMT Gezondheidszorg 3 (digimagazinefmtgezondheidszorg.nl)