ULC op Totaal OK 2024

5-09-2024

Op donderdag 12 september 2024 in Supernova Jaarbeurs Utrecht vindt het Totaal OK Congres & Beurs plaats. Tijdens deze dag is ULC aanwezig op stand nummer 26 om in gesprek te gaan over onze ervaringen met o.a. de bouw van twee hypermoderne hybride OK’s van het OLVG, locatie Oost in Amsterdam, het integraal samenwerken met andere partijen en te bespreken hoe wij onze opdrachtgevers kunnen ondersteunen.

 

Integraal ontwerpen, bouwen, inrichten en gebruiken

Het Totaal OK congres & beurs richt zich met haar programma en expositie op deskundigen die vanuit hun professie geïnformeerd willen worden over alle ontwikkelingen rondom de integrale totstandkoming en het gebruiken van moderne, innovatieve operatiekamers. De nieuwste ontwikkelingen in (hybride en MRI) OK’s. Onderwerpen als veiligheid, duurzaamheid, ergonomie, efficiency en multidisciplinair werken staan centraal.

Ons team, bestaande uit Edwin Hovius – directeur ULC Installatietechniek, Henk Stegeman – Commercieel Manager en Erik Hintzen – Tender Manager, staat klaar om alle vragen te beantwoorden en persoonlijk te adviseren over de beste toepassingen.

Daarnaast zijn er diverse congressen bij te wonen met interessante gastsprekers uit de gezondheidszorg. Dit is een uitgelezen kans om meer te leren over de nieuwste technieken en technologieën in de gezondheidssector, en om waardevolle contacten te leggen.

 

Details van de beurs

Totaal OK Congres & Beurs  |  Donderdag 12 september 2024  |  Supernova Jaarbeurs Utrecht  |  Stand nr. 26

Het programma zal aanvangen om 08.30 uur met de ontvangst en eindigen met een borrel op de beursvloer om 18.00 uur.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze stand en kijken ernaar uit om u te ontmoeten. Voor het bestellen van kaarten kunt u terecht bij www.totaalok.nl