Veel belangstelling voor Dag van de Bouw bij Noordwest Ziekenhuisgroep Alkmaar

11-06-2024

 

Afgelopen zaterdag openden MedicomZes, ULC Installatietechniek en Noordwest Ziekenhuisgroep trots de bouwplaats van nieuwbouw fase 1 op locatie Alkmaar.  Omwonenden, collega’s, familie, vrienden, zorgprofessionals en andere geïnteresseerden kregen een uniek kijkje achter de schermen op de bouw van de nieuwe acute as. De grote belangstelling met zo’n 2500 bezoekers benadrukte het belang van de nieuwbouw voor Alkmaar en de regio. We kijken terug op een geslaagde dag.

 

In de krant
Het ambitieuze project trok ook de aandacht van het Noordhollands Dagblad, dat in de krant van 6 juni een uitgebreid artikel publiceerde over het nieuwe ziekenhuis met de titel ’Zorgkolos in wording.’ In het artikel lichten Ed Lenting, projectmanager bij MedicomZes en Peter Geerlings, directeur nieuwbouw bij Noordwest, toe: “De ruwbouw is nagenoeg gereed, we zijn al over de helft. Het hoogste punt is onlangs bereikt. Alles is zo goed als wind- en waterdicht.”

Het volledige artikel is hier te lezen en voor abonnees beschikbaar via het Noordhollands Dagblad: https://www.noordhollandsdagblad.nl/cnt/dmf2024605_50639572