ULC

Doet dit met aandacht voor

Verduurzaming

Met onze energie-efficiënte technische oplossingen helpen we opdrachtgevers in diverse markten bij het verduurzamen van hun gebouwen. In welke fase van de energietransitie ze zich ook bevinden: we ondersteunen organisaties bij het bereiken van hun duurzaamheidsdoelen. Hoe ambitieus die ook zijn.

 

Als multidisciplinair installateur zijn we thuis in energiezuinige installaties voor elektrotechniek, verlichting en klimaatbeheersing. Hoe efficiënt een installatie ook is, deze verbruikt altijd energie. Daarom kijken we uitvoerig naar de mogelijkheden om hier op een duurzame manier in te voorzien door het toepassen van duurzame energiesystemen. Van ondergrondse energieopslag en warmtepompen tot zonnepanelen op het dak.

 

Van het ontwerpen, bouwen en inregelen, tot en met het beheren en onderhouden van technische installaties: over de hele linie valt er winst te behalen. Om die besparingen in energie en kosten te optimaliseren, schuiven wij als totaalinstallateur het liefst al in de voorbereidingsfase aan, om met de architect en bouwkundig aannemer mee te denken over de optimale inpassing van technische installaties in een bouwwerk.