Maritiem Museum Rotterdam

Oplevering Maritiem Museum te Rotterdam

25-07-2019

Afgelopen week heeft ULC naar volle tevredenheid van de opdrachtgever, gebruiker en adviseur de renovatie van de luchtbehandelingskasten van het Maritiem Museum te Rotterdam opgeleverd.

 

ULC Installatietechniek heeft in samenwerking met SystemAir B.V. een zestal luchtbehandelingskasten grootschalig gerenoveerd. Hierbij is de bestaande stoombevochtiging vervangen door adiabatische bevochtiging. Hiervoor is gebruik gemaakt van een installatie van Hygrotemp. Tevens is de bestaande meet- en regeltechnische installatie groots onder handen genomen. Dit alles terwijl het museum gewoon geopend bleef voor bezoekers en waar we te allen tijden aan de museale ruimteconditie moesten blijven doen.

 

Tevens zijn alle luchtroosters van de kantoor verdiepingen vernieuwd. En zijn alle radiatoren in het gehele museum voorzien van nieuwe thermostatische radiatorventielen en voetventielen.

 

De werkvoorbereiding en projectbegeleiding was in handen van projectleider Jeroen Schevers. De uitvoering is uitgevoerd onder leiding van chefmonteur Bart Gerritsen. En de verantwoording voor de meet- en regeltechniek lag in handen van onze technisch specialist Johan Bode. Dank aan deze personen en alle overige betrokken collega’s. Al met al een project om weer trots op te zijn.

 

Ook ULC Technisch Beheer mag sinds januari 2019 voor de Gemeente Rotterdam het onderhoud en beheer van het complete museum uitvoeren. Hiermee is ook weer een leuke specifieke klant aan de portefeuille toegevoegd.