Amsterdam Skills Centre

Amsterdam Skills Centre opgeleverd

19-12-2018

Complimenten voor MedicomZes en ULC Installatietechniek

Jaap Bonjer, mede-initiatiefnemer van het ASC, bedankte “de bouwers” uitvoerig voor de succesvolle realisatie van dit project.

Ook Erik Dijkman van AT Osborne, project- en contractmanager op het project, was onder de indruk van de constructieve samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. “Het is een bijzondere prestatie om in een bouwteam én binnen een UAV-gc contract, een ontwerp met wijzigingen in prettige harmonie uit te werken en te realiseren”.

Na het tekenen van de opleverdocumenten, het overhandigen van de sleutel aan Jaap Bonjer en Jan de Wolde van het ASC en het planten van een boom in de tuin, was het tijd om gezamenlijk het glas te heffen op een succesvolle toekomst van het Amsterdam Skills Centre. Jaap Bonjer vertelde met trots dat “al meer dan 160 cursussen voor 2019 gereserveerd zijn.”

 

Over het ASC

Het Amsterdam Skills Centre is een hypermodern trainingscentrum voor het aanleren van chirurgische, medische en paramedische (operatie)vaardigheden. Het centrum, met internationale allure, is gerealiseerd door bouwcombinatie MedicomZes en ULC Installatietechniek in een voormalig keukengebouw op het terrein van Amsterdam UMC, locatie AMC.

 

Lees hier meer over het project.