Diverse locaties Gemeente Utrecht

ULC Technisch Beheer is sinds 2019 partner van Gemeente Utrecht voor het installatietechnisch beheer van diverse locaties zoals de Domtoren, Tivoli, de Openbare Bibliotheek, zwembad De Kwakel, de Stadsschouwburg en diverse parkeergarages.

Projectdetails

Utrecht

Maatschappelijk vastgoed

Brandbeveiliging

Beheer en onderhoud

Op deze locaties en daarnaast nog circa 150 panden voor de Gemeentelijke huisvesting voert ULC Technisch Beheer voor de technische installaties werkzaamheden op het gebied van onderhoud, inspecties en storingen uit. Hiermee behouden we de installatieonderdelen in goede staat en laten we deze voldoen aan de Wettelijke eisen die gesteld worden.

Ook voert ULC sinds 2022 het beheer en onderhoud aan sprinklerinstallaties en brandmeldinstallaties uit binnen verschillende objecten van Gemeente Utrecht. Het beheren van de sprinklerinstallaties en brandmeldinstallaties betekent in hoofdzaak het uitvoeren van het preventieve-, correctieve-, en planmatig onderhoud aan de sprinklerinstallaties (inclusief sprinklermeldcentrales).

Alle resultaten worden in een overzichtelijk rapport verwerkt waarin ook een MeerJaren OnderhoudsPlan (MJOP) met een planhorizon van 10 jaren is opgenomen en is zo ingericht dat deze ten alle tijden voor de opdrachtgever beschikbaar is. Zo kunnen we vroegtijdig voorzien van het juiste onderhoud.

Laat met trots het resultaat zien