Nova College

Voor het Nova College gaat ULC Technisch Beheer het onderhoud van alle gebouw gebonden E- en W-installaties verzorgen. De overeenkomst betreft 4 jaar met een optie tot 2 maal verlenging met 2 jaar. In totaal betreft het ca. 75.000 m2 verdeeld over drie percelen.

Projectdetails

75.000 m²

IJmond, Haarlem en Haarlemmermeer

Maatschappelijk vastgoed

Beheer en onderhoud

ULC Technisch Beheer en Nova College zetten samenwerking voort

Het Nova College is een mbo-instelling en is actief in Beverwijk, IJmuiden, Haarlem, Haarlemmermeer, Amstelveen en Harlingen. Al sinds 2015 heeft ULC Technisch Beheer alle gebouw gebonden technische installaties in onderhoud. Eind 2023 liep het contract af, en is in drie percelen, IJmond, Haarlem en Haarlemmermeer, opnieuw aanbesteed. Het onderhoud betreft alle gebouw gebonden elektrotechnische en werktuigkundige installaties. ULC heeft voor alle drie percelen de opdracht gescoord.

Albert Dubbink, Tendermanager bij ULC Technisch Beheer: ‘In grote lijnen zetten wij onze samenwerking voort, met een kleine aanpassingen in de scope. Naast het onderhoud en beheer starten we in maart een project waarbij we samen met het onderwijs installaties gaan berekenen en inregelen. Een samenwerking waarbij theorie en praktijk elkaar gaan aanvullen. Het verduurzamen is hierbij een belangrijke factor. We zijn er trots op dat ons contract nu op deze manier wordt voortgezet.’